Serviciul Retele - Academia de Studii Economice

Conditii utilizare serviciul Webhosting ASE

NU SE FACE UPLOAD DECAT DE CATRE ADMINISTRATORUL SITE-ULUI (NU SI DE CATRE ADMINISTRATORUL SERVER-ULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL RESPECTIV)!!!

ADMINISTRATORUL SITE-ULUI ISI ASUMA INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU CONTINUTUL ACESTUIA PRECUM SI PENTRU CREAREA COPIILOR DE REZERVA PENTRU CONTINUTUL SITE-ULUI SI AL BAZEI DE DATE ASOCIATE

Este interzisa utilizarea serviciilor puse la dispozitie pentru :


• a incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.


• a falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul siteului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv).


• a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).


• a incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.


• a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.


• a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.


• a incalca in mod intentionat sau nu orice lege inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege.


• a promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme.


• a folosi pagina sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca alte resurse decat cele destinate deservirii serviciilor WEB (ex:jocuri, soft, crack-uri, etc.).


• a incarca, posta si difuza materiale cu caracter publicitar.


• a incarca, posta si difuza materiale cu caracter pornografic.

 

Serviciul Retele - 2017