Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'
mcrEchipa proiectului "Doctorat în economie la standardele Europei cunoașterii" (DoEsEc) va urează Sărbători fericite şi un An Nou plin de realizări profesionale!
 

Prelungire perioada depunere rapoarte

raportVa aducem la cunostinta decizia 3/17.12.2010 aprobata in cadrul proiectului DOESEC.

1. Se prelungeşte perioada de depunere fizică şi online a raportului lunar aferent lunii decembrie şi a raportului trimestrial aferent perioadei octombrie-decembrie până la data de 12 ianuarie 2010.

2. Cele două rapoarte nu pot fi depuse în format fizic în zilele declarate sărbători legale (24, 31 decembrie).


Va dorim un Craciun Fericit si un an nou plin de realizari!

 

Lansare site

Stimați doctoranzi, câștigători ai competiției de acordare a burselor doctorale prin intermediul proiectului Doctorat în economie la standardele Europei cunoașterii, vă felicităm pentru acest prim succes în aprofundarea cercetării fundamentale și a competențelor științifice și vă adresăm un bun venit pe site-ul nostru. Alături de alte suporturi de comunicare internă prin intermediul cărora activitatea dumneavoastră alături de noi va deveni mai eficientă  și mai ergonomică, și acest site se înscrie drept o platformă de comunicare complexă dar în același timp ușor de utilizat pentru a vă permite să fiți permanent în contact cu informațiile de actualitate din cadrul activității doctorale. Structura site-ului va cuprinde secțiuni precum evenimente, mobilităţi, raportare şi baza legislativă. Cercetarea științifică este susținută de complementaritatea ideilor și a îmbunătățirii permanente a indicatorilor de rezultat, aspect susținut de rețeaua de cercetare științifică la care veți fi implicit conectați prin utilizarea acestui site. În acest sens vă rugăm să vă înregistraţi în comunitatea noastră. Apartenența la comunitatea științifică este legitimată prin rezultatele cercetării. După un proces complex de evaluare, lucrările dumneavoastră beneficiază de o serie de oportunităţi de publicare precum conferinţele şi revistele la care puteţi participa în vederea publicării rezultatelor dumneavoastră de cercetare, demers pentru care vă asigurăm de tot sprijinul nostru. Acesta însă nu trebuie considerat unidirecțional și suficient. Este nevoie de implicare reciprocă, deoarece informațiile utile nu vor fi concretizate în rezultate recunoscute la nivel internațional fără un efort susținut. Trebuie să fiți alături de noi și să ne permiteți să facem și noi același lucru pentru dumneavoastră. Un prim pas în acest sens ar fi să vă abonaţi la RSS feederul nostru, pentru a fi informaţi cât mai bine cu privire la oporunitățile științifice.  Informaţii precum "call for papers" la reviste şi conferinţe bine cotate ale unui domeniu de cercetare, programe de formare şi oportunităţi de finanţare ale cercetării sunt extrem de importante.

 

Comunicat de presa Lansare proiect

Academia de Studii Economice din Bucuresti in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara a implementat proiectul Doctorat in economie la standardele Europei cunoasterii incepand cu data de 1 martie 2010. Citeste comunicatul de presa...

 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi