Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'

Invitatie conferinta "Teorie, realităţi şi perspective economice în Uniunea Europeană”

Catedra de Economie împreună cu Şcoala doctorală, Domeniul Economie din cadrul Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timişoara are plăcerea de a vă invita în perioada 7-8 mai 2010 la conferinţa cu tema: ,, Teorie, realităţi şi perspective economice în Uniunea Europeană”

Conferinţă se doreşte a fi un cadru academic adecvat de întâlnire a cadrelor didactice, cercetătorilor, conducătorilor de doctorat şi doctoranzi din domeniul Economie şi o dezbatere privind noutăţile ştiinţifice ale domeniului. În cadrul conferinței pot fi susţinute lucrări ştiinţifice rezultate din cercetările doctoranzilor precum şi lucrările elaborate de către cadrele didactice şi cercetătorii din domeniul Economie.

 Intrucat Universitatea de Vest din Timisoara este partenera in cadrul proiectului nostru puteti sa va inscrieti saptamana aceasta trimitand titlul lucrarii dvs la adresa mentionata in brosura atasata.

 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi