Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'

Ateliere tematice

COMUNICAT

În cadrul proiectului nr. 7832 intitulat " Doctorat si doctoranzi în triunghiul educatie - cercetare - inovare", în conformitate cu activitatea 5 - Diversificarea formelor de pregatire pentru doctoranzi, în ziua de 29.05.2009, începând cu orele 10,00 la sala 2013 s-au desfasurat Atelierele tematice intitulate "Dezvoltarea durabila", respectiv " Modalitati de publicare în jurnale internationale".
Moderatorul acestor actiuni a fost domnul Prof.univ.dr. Constantin Mitrut, expert pe termen lung în cadrul proiectului.
Invitati sa contribuie profesional si stiintific la aceste evenimente au fost: David Crowther Profesor of Corporate Social Responsibility la DeMontfort University  - United Kingdom si Guler Aras, Professor of Finance and Director of the Graduate School at Yildiz Technical University, Istanbul, Turkey.
La acest eveniment au participat 58 de doctoranzi bursieri în cadrul proiectului. Problematica abordata a suscitat un interes deosebit, dovada fiind maniera interactiva în care s-a desfasurat evenimentul si numarul mare de întrebari, calitatea prezentarilor efectuate de catre invitati fiind de înalta tinuta stiintifica.

Documente utile
Social Responsibility Research  Network
Research and Publishing for  International Scholars
Sustainability

 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi