Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'

CALL FOR PAPERS CONFERINTA ANUALA A DOCTORANZILOR IN ECONOMIE

articles

Proiectul "Doctorat în economie la standardele Europei cunoașterii" (DoEsEc) a fost demarat în concordanţă cu politicile şi strategiile europene şi naţionale în domeniul învăţământului şi a cercetării, care să contribuie la transformarea Uniunii Europene în cea mai competitivă şi dinamică economie bazată pe cunoaştere capabilă să ofere locuri de muncă şi dezvoltare durabilă.

Aflata la a treia editie conferinta anuala a doctoranzilor in economie este adresata beneficiarilor de bursa din cadrul proiectului. Prin intermediul acesteia ne propunem sa punem in valoare rezultatele finale ale cercetarii doctorale realizata de catre doctroanzii beneficiari ai proiectului.


Participanţi

Sunt invitaţi să participe cu lucrări în cadrul sesiunii de comunicări ştiinţifice toţi doctoranzii beneficiari ai burselor acordate în cadrul proiectului "Doctorat în economie la standardele Europei cunoașterii" (DoEsEc)

PROGRAMUL CONFERINȚEI ANUALE A DOCTORANZILOR ÎN ECONOMIE

Call for papers

Invităm doctoranzii să se înscrie cu cate o lucrare care sa prezinte stadiul final al cercetarii lor doctorale.

Inregistrarea lucrarii se face electronic, pana la 20 mai 2012, dupa ce vă autentificați pe site-ul proiectului www.doesec.ase.ro.

Înregistrează lucrarea Vizualizează înregistrări

PENTRU A VA INREGISTRA LUCRAREA VA TREBUI MAI INTAI SA VA LOGATI PE SITE!!!!

 

Inscrierea cu lucrare conferinta este obligatorie pentru toti doctorazii bursieri. Doctoranzii care sunt plecati la mobilitate prin proiect nu au obligatia de a participa la conferinta.

Detalii suplimentare: Lect. Dr. Alin Stancu Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi